RSS

dimarts, 11 de maig del 2010

L'hort

Avui sí que hem pogut anar a l'hort! Els nens s'han convertit en exploradors i, equipats amb lupes han anat a buscar tot el que els cridés l'atenció: pedres, bitxos, cargols... Només han pogut agafar 3 maduixes perquè la resta de plantes encara tenia els seus fruits verds.
Els nens han estat molt atents i amb una curiositat innata a la recerca de quelcom que els pogués resultar interessant. Un nen, però, de temperament inquiet, no ha fet cas a la mestra i ha trepitjat algunes plantes. La mestra, amb molta delicadesa l'ha dit que no ho fes... El nen s'ha posat molt nerviós i se n'ha anat!! L'he anat a trobar al pis de dalt. Realment, s'ha de tenir molta cura de tenir portes tancades a l'exterior, perquè aquell noi hagués pogut sortir al carrer. Quan hem tornat he volgut veure com reaccionava la mestra. Li ha parlat carinyosament i li ha dit que això no es feia, però, en cap moment a perdut els nervis ni s'ha mostrat agressiva.
Hem diuen que és un nen que té aquesta tendència, i que aquest any estava pitjor. He preguntat què feien i m'han dit que tenir molta paciència...